Тим за ПО је успоставио контакт са Удружењем пословних жена Србије (УПЖ Србије),  ради  организовања онлајн посете фирми коју води успешна, пословна жена. Циљ је био обележавање 22 априла, дана девојчица у ИКТ-у.

Договорено је присуство ученица осмог разреда, представница својих одељења, како би добиле савете за лакши избор будуће школе – будућег занимања.  Управа школе је договорила онлајн посету, путем ЗООМ апликације, компанији ACT2B из Београда, власнице Татјане Мамуле Николић, која је и предавач  на Метрополитен Универзитету и консултант у областима менаџмента и истраживањима тржишта.

Госпођа Татјана  је прво одржала краће предавање о својој богатој каријери, а затим је водила разговор са ученицама, уз присуство члана Тима за професионалну оријентацију. Учешће у видео конференцији су имале школе из  Сремских Карловаца, Ниша , Лајковца и Блаца.

Разговор са женом изузетног реномеа у пољу ИКТ-а  је девојчицама  био веома поучан и занимљив, што је и био циљ организације видео конференције.