У нашој школи је, традиционално организована новогодишња приредба. Учешће су имали ученици од првог до четвртог разреда, а организација је припала Тиму за културне активности. Посебну организацију су имали ученици старијих разреда, који су кроз активности у оквиру својих секција направили свој јединствени видео о новогодишњим празницима. Линк видеа је овде

На почекту приредбе, присутним родитељима, ученицима и наставном особљу се обратила директорица Марија Ћурчић. Пожелела је свима да  имају добро здравље и много успеха и  да предстојеће празнике проведу са својим породицама у весељу. Ученицима је посебно честитала новогидшње и божићне празнике, да их лепо проведу на зимском распусту и да почетак другог полугодишта крену у освајање нових знања.

Након лепе и свечане приредбе, ученицима првог разреда су подељени пакетићи, чији су донатори многи наши привредници. Главни организатор је Милица Савић, која је лично поделила пакетиће награђеним ученицима.

Поклон-пакетиће су добили сви ученици са терена од првог до осмог разреда, као и деца слабијег материјалног стања, деца чији је један родитељ преминуо, и деца која прате наставу по Индивидуалном образовном плану.

Хвала свим донаторима, у име наших ученика, на овом лепом гесту даривања за предстојеће новогодишње и божићне  празнике.