По препоруци Министарства просвете, први сусрет ученика првог и петог разреда са својим учитељима и старешинама,  био је 31. августа 2021.године,  уз организовање пригодног програма са почетком у 10 часова.

Добродошлицу,  упутила  је директорка школе, Марија Ћурчић и то прво ученицима првог разреда, као и њиховим родитељима, а касније и ученицима петог разреда и њиховим родитељима.

Првацима су добродошлицу, уз пригодан програм, пожелели њихови старији другари,  приредбом, коју су реализовали ученици одељења IV/3, заједно са ученицима осмог разреда: Анђелком Лешњак и Вељком Коцићем, као водитељи програма, и Анастасијом  Никић и Милицом Аврамовић, које су својим песмама првацима пожелеле срећан полазак у школу. Програм приредбе припремила је учитељица Биљана Симић, а техничка подршка у реализацији приредбе био је наставник Милан Кричак.

По завршетку приредбе, прваци су прозивани од стране својих учитеља: целодневно одељење I/1-Момчило Максић и Милијана Ђорђевић; целодневно одељење I/2-Биљана Симић и Јасмина Максић и одељење I/3- Драгојла Павловић.

Након пријема првака, организован је пријем и петака, које су ове школске године, као одељењске старешине, преузели Милан Кричак- V/1; Марија Ћојбашић -V/2  и Данијела Илић- V/3.

После прозивке  првака и петака одржани су родитељски састанци.

Срећан нам почетак школске године!

 

« 1 of 2 »