Први сусрет ученика првог и петог разреда са својим учитељима и старешинама,  био је 31. августа 2022.године,  уз организовање пригодног програма са почетком у 11 часова у централном холу школе.

Добродошлицу је упутила  директорица школе, Марија Ћурчић, како ученицима првог разреда, тако и њиховим родитељима.

Првацима су добродошлицу, уз пригодан програм, пожелели њихови старији другари-ученици IV разреда пригодном приредбом. Програм приредбе су припремили учитељи Гордана Милошевић, Јелица Анђелковић и Горан Пешић, а техничка подршка у реализацији приредбе био је наставник Милан Кричак.

По завршетку приредбе, прваци су прозивани од стране својих учитеља: целодневно одељење I/1-Гордана Милошевић и Весна Јевтић-Миленковић; целодневно одељење I/2-Јелица Анђелковић и Слађана Лозанац;  одељење I/3- Горан Пешић.

Након пријема првака, организован је пријем и петака, које су ове школске године, као одељењске старешине, преузели Весна Миљаковић- V/1; Весна Симић -V/2  и Весна Јовановић- V/3. У истуреним одељењима, одељењске старешине су Милена Грујић у Барбатовцу и Бранимир Лапчевић у Горњој Драгуши.

После прозивке  првака и петака одржани су први сусрети учитеља и разредних старешина са ученицима и родитељима на првом родитељском састанку.

Срећан нам почетак школске године!